0
  Moja lokacija

Moja lokacija Izaberite lokaciju isporuke

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti

DeliverIn.rs je platforma za naručivanje i dostavu hrane i vlasnik veb i mobilne usluge DeliverIn.rs. Ozbiljno shvatamo zaštitu Vaših ličnih podataka, pa želimo da Vam obezbedimo da se osećate sigurno svaki put kada posetite DeliverIn.rs.

U nastavku ćemo vas informisati o podacima koje prikupljamo tokom Vaše posete našoj veb stranici i mobilnoj aplikaciji i objasnićemo kako koristimo i obrađujemo te informacije. Ako naša veb stranica sadrži veze do drugih veb lokacija, naša politika privatnosti se ne odnosi i na te veb lokacije.

Prihvatanje ovih Pravila o privatnosti znači prihvatanje obrade Vaših ličnih podataka od strane kompanije DeliverIn.rs u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i u svrhe koje smo opisali u nastavku.

Molimo da odvojite malo vremena i pažljivo pročitajte Pravila o privatnosti.

Kontrolor podataka

Kontrolor podataka je glavni odgovorni deo za obradu Vaših ličnih podataka i određuje načine i svrhu obrade. U ovom slučaju, kontrolor podataka je:

DeliverIn.rs , Novosadska 2, 22320 Inđija, Srbija Telefon: +38169606050 Email: webmaster@deliverin.rs

Ako se protivite da kompanija DeliverIn.rs prikupljanje, obrađuje ili koristi lične podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka možete poslati zahtev za obustavu obrade Vaših ličnih podataka na webmaster@deliverin.rs. Ovo može ograničiti Vašu mogućnost korišćenja naše usluge.

Vaša prava

Imate pravo da budete informisani o svojim ličnim podacima koje obrađuje DeliverIn.rs bez naknade.

Takođe imate sledeća prava:

Pravo na pristup - Pravo na pristup Vašim podacima kao i informacijama o načinu na koji se oni obrađuju.Pravo na ispravku - Pravo da zatražite izmenu za svoje lične podatke.Pravo na brisanje - Pravo da se zatraži brisanje ličnih podataka.Pravo na ograničenje obrade - Pravo na traženje ograničenja obrade ličnih podataka.Pravo na prenosivost podataka - Pravo na prenos ličnih podataka u mašinsko čitljivom formatu.Pravo na prigovor - Pravo na povlačenje saglasnosti kao i prigovor na obradu ličnih podataka.Automatizovano donošenje odluka - Pravo da se ne podležu odlukama zasnovanim isključivo na automatskoj obradi podataka.Pravo na pritužbu - svoju žalbu možete podneti nadzornom organu nadležnom za DeliverIn.rs

Ako želite da iskoristite bilo koje od ovih prava, možete nas kontaktirati na: webmaster@deliverin.rs

Nadležni nadzorni organ za DeliverIn.rs je:

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Bulevar Kralja Aleksandra 15 Beograd 11120, Srbija. adresa: office@poverenik.rs

Kada, zašto i kako prikupljamo Vaše podatke

Da bismo uspešno izvršili naše usluge i obaveze prema Vama, moramo prikupiti, obraditi i ponekad deliti Vaše lične podatke. U info polju ispod možete videti koji nam lični podaci trebaju i u koje svrhe. Takođe možete videti pod kojim uslovima delimo Vaše podatke sa trećim licima.

Lične informacije su informacije koje se mogu direktno ili indirektno koristiti za identifikaciju, kao što su Vaše ime, adresa, telefonski broj, datum rođenja, podaci o lokaciji ili adresa e-pošte.

Molimo podelite sa nama samo one informacije koje su nam zaista potrebne. Pošto želimo da Vam pružimo jasan prikaz, predstavljamo Vam analitičko objašnjenje u obliku tabele. Verujemo da Vam na taj način sve informacije pružamo na transparentan, razumljiv i lako dostupan način.

U info polju ispod pogledajte podatke koje prikupljamo o Vašim ličnim podacima. Obzirom da postoje različite vrste podataka, grupisali smo ih u kategorije kako bismo Vam olakšali čitanje.

Lične podatke koje koristimo kada posećujete našu stranicu

Kada otvorite našu veb stranicu kako biste u budućnosti naručili, ali se ne registrujete, prikupljamo sledeće podatke:

Kategorije podatakaObjašnjenje
Podaci o konekcijiVreme posete stranice, datum, vreme zadržavanja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesima.

Ove podatke prikupljamo isključivo da bi prikazali veb stranicu. Za obradu podataka koristimo samo potrebne podatke koje obrađujemo u skladu sa zakonom, svodeći opseg podataka na osnovne.

Lični podaci koje prikupljamo kada posetite našu stranicu i registrujete se

Prilikom prikupljanja Vaših ličnih podataka želimo da prikupimo što je manje moguće. Vodimo se politikom „manje je bolje“, a sve informacije koje prikupljamo imaju strogu i jasno definisanu svrhu. U slučaju da ne želite samo da posetite naš veb servis, nego se želite prijaviti i videti prethodne narudžbine, prikupićemo sledeće lične podatke:

Kategorije podatakaObjašnjenje
Informacije o naloguKorisničko ime, korisničko ime, lozinka
Podaci o konekcijivreme, datum i trajanje korišćenja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesu
Informacije o komunikacijikomentari, ocene, odgovor na komentare, komunikacija obavljena na našoj usluzi
Ostale informacijeinformacije koje dobrovoljno delite s nama koristeći našu veb uslugu ili aplikaciju, ali i informacije dobijene od društvenih mreža ili drugih javnih baza podataka (npr. korisnički ID sa drugih platformi)

Ako delite sa nama lične podatke druge osobe, morate imati prethodni pristanak te osobe. Obavezni ste da obavestite osobe čije podatke delite o obradi ličnih podataka koja su u skladu sa našim Pravilima o privatnosti.

Lične podatke koje prikupljamo kada posetite našu stranicu, registrujete se i prosledite svoju narudžbinu

Ako želite da isprobate sve što nudimo, molimo Vas da se prijavite sa svojim podacima iz korisničkog naloga. Prikupljeni podaci zavise od informacija koje delite sa nama. Da biste uspešno napravili svoju narudžbinu, potrebno je da ispunite obavezna polja koja su data za osnovne informacije. Bez ovih podataka ne možemo obraditi Vašu narudžbinu. Ne morate popuniti polja koja nisu obavezna. Međutim, ako odlučite da podelite takve informacije sa nama, pomoći ćete nam da poboljšamo našu uslugu. Osnovne informacije koje prikupljamo su sledeće:

Kategorije podatakaObjašnjenje
Podaci o korisničkom nalogu (neophodno za potrebe isporuke narudžbine)ime, firma (neobavezno), adresa, telefonski broj i / ili adresa e-pošte, datum rođenja
Informacije o nalogukorisničko ime, korisnički ID, lozinku, nivo članstva korisnika
Informacije o komunikacijikomentari, ocene ili komentari, komunikacija putem imejla
Informacije o vezivreme, datum i trajanje korišćenja veb lokacije, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesu
Informacije o uređajuID uređaja, operativni sistem i odgovarajući identifikator verzije ili drugih uređaja, podaci o geolokaciji
Informacije o narudžbiniIstorija naručivanja
Ostale informacijeinformacije koje dobrovoljno delite sa nama koristeći naš sajt, aplikaciju itd.

Namena i definisana pravna osnova

Vaše lične podatke prikupljamo samo kad je to potrebno. Prikupljanje ličnih podataka je neophodno kako bismo Vam pružili naše usluge. Prikupljamo i obrađujemo podatke u skladu sa zakonom o zaštiti podataka. Pristanak subjekta, pravne obaveze i zakoniti interes predstavljaju pravne osnove na kojima obrađujemo lične podatke naših korisnika. Svrhu i pravnu osnovu obrade podataka možete saznati u info polju ispod:

Koja je svrhaZašto u tu svrhu obrađujemo podatke
Proces naručivanja i dostave

Vaši lični podaci se takođe obrađuju tokom procesa naručivanja. Kada prosledite narudžbinu, u zavisnosti od toga da li ste registrovani korisnik ili gost veb servisa (ako je primenljivo), informacije o Vašem nalogu se obrađuju. Narudžbinu šaljemo u objekat i potom proveravamo da li je dostava hrane uspešno završena.

Kategorije ličnih podataka:Informacije o naloguPodaci o konekcijiInformacije o komunikacijiInformacije o uređajuInformacije o narudžbiniOstale informacije

Pravni osnov:Da bismo osigurali dostavu hrane i kontaktirali naše partnerske objekte, moramo imati Vaše lične podatke (ispunjenje ugovora).

Sigurnost i sprečavanje prevare

Želimo da vam ponudimo najbolje korisničko iskustvo i zato verujemo da je naša veza važna. Međutim, nije svaki posetilac dobronameran. Da bismo zaštitili našu platformu i izbegli potencijalne rizike, moramo prikupiti lične informacije koje nam pomažu u prepoznavanju potencijalnih pretnji. Takođe, čuvamo Vaše podatke bezbednim.

Kategorije ličnih podataka:Pristup informacijamaPodaci o konekciji

Pravni osnov:Zakonski smo dužni da zaštitimo Vaše podatke (u skladu sa zakonskom obavezom) i zaštitimo našu kompaniju (legitimni interes).

Buduća obrada podataka prema legitimnom interesu

Obrada podataka zasnovana na legitimnom interesu je posebno važna za našu kompaniju u svrhu bezbednosti informacija na mreži kao i za direktni marketing.

Vaše lične podatke koristimo u skladu sa našim legitimnim interesom, pod uslovom da ne kompromitujemo Vaša prava i slobode. Da bismo uskladili naše interese sa Vašim pravima, uveli smo prilagođene kontrole. Obrada podataka opisana ispod podvrgava se testiranju u četiri koraka kako bi se osigurala Vaša prava i slobode. Kao deo testa u četiri koraka, prvo se potvrđuje da su prikupljeni podaci (1. test ličnih podataka) lični podaci. Potom se testira da li je svrha zakonita (2. test svrhe) i da li su lični podaci koji će se prikupljati u skladu sa principima prikupljanja podataka (3. test potrebe). Na samom kraju, takođe testiramo ravnotežu interesa (4. test ravnoteže). Ako smatramo da Vaše podatke možemo zaštititi od bilo kakvog rizika, obradićemo ih na pravnom osnovu legitimnog interesa.

Obrađuje se na osnovu legitimnog interesaObjašnjenje
OglašavanjeSlaćemo Vam pogodnosti putem vaučera, popusta i promocija, kao i upitnike kako bismo poboljšali našu uslugu. Uvek možete zatražiti obustavu obrade Vaših podataka u reklamne svrhe. Ako želite da prestanemo da vam šaljemo popuste ili želite dodatne informacije, možete nam poslati poruku na: webmaster@deliverin.rs.
imejl marketingNaš cilj je da sprečimo generičke biltene i nekontrolisane marketinške akcije. To je razlog zbog kog biramo modele prilagođene Vašim interesima i kontaktiramo Vas samo kad verujemo da će Vam se možda svideti određene informacije. Ukoliko želite da prestanemo da obrađujemo Vaše podatke u reklamne svrhe ili želite dodatne informacije, možete nam poslati mejl na: webmaster@deliverin.rs.
UtisciU slučaju negativnog komentara upućenog objektu, vezanog za kvalitet usluge / dostave, partnerima (objektima) se pružaju određene informacije (korisničko ime i broj telefona) sa ciljem da se reši prigovor koji je upućen. Partner obrađuje podatke na osnovu legitimnog interesa.
MetrikeDa bismo poboljšali sopstvenu uslugu, prikupljamo različite podatke koje nije moguće povezati sa Vama ili Vašim profilom. Ove informacije nam pomažu da poboljšamo Vaše iskustvo vezano za oglase koji Vam se prikazuju.
Spajanje i pripajanje kompanija, promena vlasnikaAko se dogodi spajanje s drugom kompanijom ili je naše preduzeće kupilo neko drugo, mi ćemo preneti Vaše podatke toj kompaniji. Naravno, tražićemo od kompanije da uskladi obradu Vaših podataka sa Zakonom o zaštiti podataka.
Ostale informacijeAko se odlučite da dobrovoljno podelite sa nama informacije koje nisu obavezne, pomažete nam da poboljšamo našu uslugu. Ovo su informacije koje nam dajete kada posetite našu veb stranicu ili mobilnu aplikaciju, ali i druge izvore kao što su društvene mreže ili druge javne baze podataka (npr. Korisnički ID na drugim platformama)
Procena kvalitetaDa bismo Vam ponudili najbolje korisničko iskustvo, redovno merimo stopu uspeha marketinških metoda kao i potencijalne uzroke neuspelih marketinških aktivnosti.

Kada ćemo izbrisati vaše podatke?

Izbrisaćemo Vaše lične podatke, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, čim njihova svrha bude ispunjena. Zavisno od svrhe obrade podataka, primjenjuju se različita pravila za brisanje podataka. Prikupljene informacije takođe ukazuju na pravilo brisanja. Kada istekne rok zadržavanja, sačuvani podaci biće izbrisani.

Možete zatražiti da izbrišemo Vaše lične podatke tako što ćete nam poslati imejl. Ako ne zatražite brisanje vaših podataka, izbrisaćemo ih deset godina nakon njihovog prikupljanja.

Izbrisaćemo Vaš nalog ako ostane neaktivan duže od deset godina. Prvo ćemo Vas obavestiti o predstojećem brisanju putem imejla, na adresu iz Vašeg naloga na našem servisu.

Uprkos zahtevu za brisanjem podataka, zbog zakonskih odredbi dužni smo da ih čuvamo.

Pored naših pravila za brisanje podataka, postoje i periodi zadržavanja podataka, kojih se takođe moramo pridržavati. Na primer, podaci koji se odnose na porez moraju se čuvati šest do deset godina, a u nekim slučajevima i duže. Specifični periodi zadržavanja zavise od lokalnih zakonskih zahteva.

Sa kim delimo Vaše podatke?

U ovom odeljku želimo da Vas obavestimo sa kim i pod kojim uslovima delimo Vaše podatke. Naš cilj je da Vaše podatke delimo trećim stranama na način koji je Vama transparentan.

Koje treće strane imaju pristup Vašim ličnim podacima?

Nikada nećemo deliti vaše podatke neovlašćenim trećim licima. Dok sarađujemo sa određenim provajderima kao deo našeg poslovanja, pružamo im ograničen i strogo nadziran pristup Vašim ličnim podacima. Pre slanja ličnih podataka našim partnerima na obradu, svaka kompanija će biti pojedinačno proverena. Svi provajderi ličnih podataka moraju ispunjavati uslove pravne zaštite podataka i moraju, uz validne dokaze, dokazati potrebni nivo zaštite ličnih podataka.

U tabeli ispod želimo da Vas transparentno i jasno obavestimo o svim trećim stranama koji primaju informacije od nas i razlozima za deljenje Vaših ličnih podataka:

Primalac podatakaRazlozi
Spoljni provajderi uslugaČlanovi DeliverIn.rs komuniciraju sa eksternim provajderima usluga. Eksterni provajderi usluga podržavaju naše poslovne aktivnosti ocenjivanjem i unapređivanjem naših marketinških kampanja, pružanjem personalizovanog oglašavanja, pružanjem IT rešenja i obavljanjem revizija.
Članovi DeliverIn.rs

Uvek se trudimo da svoje resurse koristimo efikasno, što u ovom kontekstu znači da ohrabrujemo jedni druge da poboljšamo obradu podataka. S obzirom da se lične informacije obrađuju, želimo da Vas obavestimo da određeni zaposleni spoljni provajderi usluga takođe mogu imati ograničen pristup našoj bazi podataka.

Nudimo zajednički sadržaj i usluge koji uključuju tehničku podršku za naše sisteme.

Nećete dobiti biltene ili drugi promotivni materijal od naših partnera.

Advokati i Državni organiNažalost, može se dogoditi da neki naši korisnici ili provajderi usluga ne postupaju pošteno i možda žele da nam naštete. U takvim slučajevima nismo samo zakonom obavezni da pružimo lične podatke nadležnim organima, već je i naš legitimni interes da izbegnemo štetu i pokrenemo parnicu.
MetrikeDa bismo Vam kontinuirano pružali najbolje korisničko iskustvo, redovno ocenjujemo uspeh ili potencijalne uzroke neuspelih marketinških mera. Zato analiziramo, na primer, otvaranje naših brošura i samog sadržaja.
Ostale informacijeInformacije koje nam dajete dobrovoljno dok koristite veb stranicu, aplikaciju ili povezane aktivnosti, ali i iz drugih izvora kao što su društvene mreže ili druge (javne) baze podataka (npr. ID korisnika drugih platformi)

U koje zemlje prenosimo Vaše podatke?

Neki provajderi koji mogu imati pristup Vašim ličnim podacima nalaze se u stranim zemljama, prvenstveno u EU ili su uključeni u zemlje članice Konvencije Saveta Evrope 108. Prenos podataka u te zemlje zasniva se na zadatom nivou zaštite ličnih podataka koja se primenjuje u ovim zemljama, u skladu sa zakonom.

Ako se pojedini procesori nalaze izvan pomenute grupe zemalja, prenos podataka bio bi moguć samo pod odredbama člana 65 propisa LPPC koji regulišu prenos pod odgovarajućim zaštitnim merama.

Informacije o kolačićima

Definicija kolačića i koje kolačiće koristimo

Da bismo posete našoj veb stranici učinili atraktivnom i optimizirali upotrebu nekih funkcija, koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke sačuvane u Vašem pregledaču. Neki kolačići se brišu nakon što istekne sesija pregledača ili nakon što se pregledač zatvori (naziva sesijski kolačići). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima i mogu se koristiti za identifikaciju sledeći put kada posetite našu veb stranicu (trajni kolačići). U okviru pregledača možete da omogućite opciju da budete informisani o podešavanjima kolačića i da odlučite da li da prihvatite ili odbijete kolačiće u određenim situacijama ili svaki put kada posetite veb stranicu. Blokiranje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše veb stranice.

Koje kategorije kolačića postoje

Obavezni kolačići su potrebni jer vam omogućavaju navigaciju i korišćenje veb stranice i njenih funkcija. Bez ovih kolačića ne može se garantovati funkcionalnost veb stranice. Funkcionalnost veb stranice uključuje sve radnje na veb stranici (npr. Unos teksta), pa čak i navigaciju na veb stranici.

Funkcionalni kolačići omogućavaju veb stranici da čuva prethodno unesene podatke (npr. Korisničko ime, jezik ili lokaciju) i poboljšavaju mogućnost pružanja boljeg kvaliteta usluge. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu Vas pratiti na drugim veb stranicama.

Kolačići performansi prikupljaju informacije o Vašem korišćenju veb stranice - npr. koje naše veb stranice korisnik često posećuje i ako ikada primi poruke o grešci na našem veb servisu. Ovi kolačići ne čuvaju podatke o identitetu korisnika. Prikupljene informacije su sumirane (grupisane) i anonimne. Ovi kolačići se koriste isključivo u svrhu poboljšanja rada veb stranice i radi pružanja boljeg korisničkog iskustva.

Kolačići u marketinške svrhe koriste se za ciljano oglašavanje prilagođeno korisniku i njegovim interesima. Koriste se za ograničavanje oglasa i merenje efikasnosti reklamnih kampanja. Oni beleže Vašu posetu veb stranici. Ove informacije mogu se deliti sa trećim licima (kao što su oglašivači) u svrhu poboljšanja ciljanja marketinga i oglašavanja.

Žalbe na upotrebu kolačića

Ako ne želite da DeliverIn.rs sačuva informacije o Vašoj poseti našoj veb stranici, možete da odustanete. Ako ne želite da koristite kolačiće, možete isključiti ovu opciju u svom pregledaču. Ako izbrišete kolačiće ili koristite druge pretraživače, potrebno je da ih ponovo isključite na svakom pojedinačnom pregledaču ili uređaju.

Kolačići treće strane

Google AdWords

Koristimo Google AdWords kolačiće za praćenje konverzija. Google AdWords je usluga Google Analytics service (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Kada pristupite našoj veb stranici putem Google oglasa, Google AdWords će na Vaš uređaj postaviti kolačić („kolačić za preusmeravanje“ - kolačić sa performansama). Ovaj kolačić ističe nakon 30 dana i neće čuvati lične podatke. Ako kolačić nije istekao tokom posete određenoj stranici, možemo utvrditi da li je posetilac kliknuo na oglas i da li je Google preusmerio korisnika na našu veb stranicu. Svaki oglašivač ima različite kolačiće. Iz tog razloga se kolačići ne mogu pratiti preko veb stranice oglašavača. Informacije prikupljene putem kolačića koriste se za kreiranje statističkih podataka o konverzijama za korisnike AdWords-a. Oglašivači će videti ukupan broj korisnika koji su kliknuli na njihov oglas i videće koliko je korisnika preusmereno na stranicu sa praćenjem konverzija sa obeleženim podacima. Oglašivači neće imati informacije za identifikaciju korisnika. Ako ne želite da učestvujete u ovom procesu, kolačiće možete blokirati preko postavke koja onemogućava automatske kolačiće. Kolačiće za praćenje konverzija možete onemogućiti tako što ćete blokirati kolačiće na vašem pregledaču

Google Analytics

Preko Google AdWords takođe sarađujemo sa Google Analytics. To je analitička usluga kompanije Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Informacije koje dobijamo putem kolačića Google Analytics pružaju nam informacije o tome kako koristite našu veb stranicu i obično se prenose i skladište na Google serveru u Sjedinjenim Državama. Opcija anonimnosti IP adrese aktivna je na našoj veb stranici tako da je IP adresa korisnika unutar EU i u drugim zemljama na koje se obvezuje Ugovor o evropskom ekonomskom prostoru zaštićena. Samo u izuzetnim slučajevima cela IP adresa biće poslata Google serveru (u SAD) gde će biti skraćena. Google će te podatke koristiti za procenu Vaše upotrebe naše veb stranice, prikupljanje izveštaja o Vašim aktivnostima i nadgedanje veb stranica drugih usluga. IP adresa dostupna Google Analytics-u neće biti povezana sa drugim Google podacima. Imate mogućnost da prestanete da čuvate kolačiće u podešavanjima Vašeg pregledača, ali moramo vas obavestiti da u ovom slučaju možda nećete moći da koristite sve funkcije veb stranice.

Takođe možete sprečiti Google da prikuplja i obrađuje podatke generisane ovim kolačićem kada koristite našu veb stranicu (uključujući Vašu IP adresu) instaliranjem dodatka za pregledač koji je dostupan na ovoj vezi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Facebook tool za ponovno pronalaženje korisnika.

Alat stranice za ponovno ciljanje kompanije Facebook Inc. (1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA; “Facebook”) koristi se ako ste korisnik Facebook-a. Ovaj alat će proizvesti identifikacioni broj koji će biti poslat Facebook-u na analizu u marketinške svrhe. S druge strane, šifriramo vašu e-mail adresu i šaljemo je Facebook-u u šifriranom obliku. Prepoznavanjem kolačića i prenošenjem šifrovanih informacija, Facebook će Vam dostaviti preporuke ciljanog proizvoda u obliku personalizovanog oglasa.

Opcija za prestanak korišćenja Facebook alata na linku: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences .

Braze

Braze je promotivna platforma za e-poštu (Braze, 43 Worship Street, 1st Floor, London EC2A 2DU). Ako ne želite primati promotivne mejlove, možete se odjaviti ovde: https://www.DeliverIn.rs/account/privacy1

MailChimp

Mailchimp je platforma kompanije Rocket Science Group, LLC for sending promotional emails (The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA). Ako ne želite primati promotivne mejlove, možete se odjaviti ovde: https://www.DeliverIn.rs/account/privacy

Pravo na izmene

Zadržavamo pravo na promenu Politike privatnosti u skladu sa zakonskim odredbama. Obaveštavaćemo Vas o svim važnim promenama, kao što su promene u svrhu obrade ličnih podataka ili u slučaju da integrišemo nove svrhe.

Završni dogovor

Zaštita vaših ličnih podataka za nas je od najveće važnosti. Da bismo zaštitili Vaše lične podatke, uspostavljamo određene tehničke i organizacione mere. Imajte na umu da ste vlasnik svojih podataka i što manje informacija delite, više kontrole imate. Na primer, ako želite da ostanete anonimni i ne želite da mi ili naši provajderi usluga analiziramo Vaše lične podatke i aktivnosti, možete da promenite podešavanja u svom pregledaču. Ako ne podesite podešavanja, mnogi provajderi će dobiti informacije koje delite sa nama. U retkim slučajevima će se kreirati personalizovana referenca, ali uvek možete da pređete u Incognito mode za Google Chrome ili u Private  u Vašem Firefox pregledniku.